Lummen For Life 3x3 toernooi

Zin om te basketten en tegelijk goede doelen te sponsoren? Op vrijdag 16 November 2018 organiseert Basket Lummen een toernooi ter voordele van Lummen for Life, het toernooi zal doorgaan van 18 - 22u in Sporthal Vijfsprong.

Toernooi

Het formaat van dit toernooi zal volgens de '3 tegen 3' regels verlopen.
Er wordt van 18u tot 20u gespeeld op lage ringen, en van 20u tot 22u op hoge ringen.

Inschrijven

Inschrijven kost 5 euro per wedstrijd per ploeg. Als je wil inschrijven kan dit door een email te sturen naar linda.doggen@telenet.be. Of door onderstaande formulier in te vullen

Goede doelen

De inkomsten van dit toernooi gaan volledig naar 4 Lummense goede doelen.

Medora Belgium

Medora Belgium is een vzw waarin tandartsen en vrijwilligers zich met hart en ziel inzetten voor het algemeen welzijn van Nepalese schoolkinderen. Ze organiseren o.a. preventieprogramma’s in de scholen voor de leerkrachten, ouders en de kinderen, zorgen ervoor dat de kinderen dagelijks op school hun tanden poetsen en leren correct hun handen te wassen.

Het Open Poortje

Welzijnsschakel Het Open Poortje is dé plek met de allerlaagste drempel in Lummen. Blikvangers zijn het tweedehandswinkeltje waar iedereen welkom is, de maandelijkse Warme Maaltijd en diverse vormingsnamiddagen, vaak gericht op mensen met een kleine portemonnee.

Sint-Vincentius Lummen

De Sint-Vincentiusvereniging heeft tot doel de kansarmen uit eigen omgeving te ondersteunen op materieel en sociaal gebied en hen een luisterend oor aan te bieden. Met een team van vrijwilligers zorgen ze o.a. voor voedselpakketten voor hulpbehoevende gezinnen.

Avali

Zwemclub Avali biedt sinds 1997 zwemlessen en –trainingen aan voor personen met een verstandelijke beperking. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers en vrijwilligers zwemmen ze elke zondagvoormiddag in zwembad Vijfsprong te Lummen.