Kerststage U12 Basket Lummen

Ook onze drie U12-ploegen komen aan bod tijdens de kerstvakantie: op zaterdag 29 december kunnen de spelers meedoen aan de stagedag van Basket Lummen. Deze stagedag is gericht op fundamentals: vaardigheden die je als speler altijd nodig zal hebben om verschillende situaties in een wedstrijd aan te kunnen.

Over de andere kerstactiviteiten (FROS-kamp en het Bounce Camp Hans Van Wijn) las je eerder al in dit artikel: Kerstkampen voor de jeugd. Voor onze jongste spelers wordt er ook een stage georganiseerd gedurende de 2e week van de kerstvakantie.

Voor wie?

Voor jongens en meisjes uit de U12 ploegen van Basket Lummen.

Praktisch

Op 29 december van 14h00 tot 18h00 in sporthal De Vijfsprong, Lummen.

Inschrijven

Inschrijven is vereist en doe je via het formulier hieronder, ten laatste op 26 december 2018. Je betaalt EUR 5,- ter plaatse.

Enkel spelers van onze U12 ploegen kunnen zich voor deze stage inschrijven, indien je moeilijkheden ondervind hierbij neem dan contact op met secretariaat@basketlummen.be