Lummen for Life 1-12-2017

Zin om een Lummens goed doel te steunen en een leuke avond te beleven? Op vrijdag 1 December 2017 organiseert Basket Lummen een toernooi ter voordele van Music for Life, het toernooi zal doorgaan van 18 - 22u in Sporthal Vijfsprong.

Music for Life

Toernooi

Het formaat van dit toernooi zal volgens de '3 tegen 3' regels verlopen.
Er wordt gespeeld op hoge ringen, vandaar dat je minstens 12 jaar moet zijn om deel te kunnen nemen.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 12 jaar en kost 3 euro per wedstrijd per ploeg. Als je wil inschrijven kan dit door een email te sturen naar linda.doggen@telenet.be.

Goede doel

De inkomsten van dit toernooi komen ten goede aan vzw Avali. Zwemclub Avali biedt sinds 1997 zwemlessen en –trainingen aan voor personen met een verstandelijke beperking. Meer informatie vind je op www.avali.be.

Avali