Basket en français, oufti!

In het kader van haar bachelorproef als leerkracht Frans-LO organiseert Ine Vanderhoydonks, speelster bij onze Dames A, het basketkamp “Basket en français, oufti!", dat zal doorgaan op woensdag 30 en donderdag 31 oktober van 9u00 tot 15u30 in de sporthal van Kuringen.

Tijdens deze twee dagen zal je op een aangename en speelse manier ondergedompeld worden in het Franse taalbad en dit op het basketbalterrein. Zo zal je op een niet-schoolse manier kennis maken met de Franse taal. Je krijgt baskettraining in het Frans. Tijdens de trainingen in de voormiddag werk je aan je basketbalvaardigheden om die in de namiddag spelgericht toe te passen.

Ben je geïnteresseerd en wil je je graag inschrijven?

Dan kan dit op de site www.sporthasselt.be. De inschrijvingen zijn open vanaf 7 oktober. Voorafgaand is een registratie nodig op de site van sport hasselt.

Hieronder vind je de flyer van het kamp met de nodige info.

Basket en francais