Start nieuw basketbalseizoen 2019-2020

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn volop aan de gang! De meeste ploegen zijn reeds in augustus begonnen met trainen, de administratieve molen verwerkte ook al heel wat inschrijvingen en medische fiches en er gebeurde al tal van andere voorbereidingen. Maar op 31 augustus gaan we pas officieel van start.

Geplande wedstrijden

Tijdens de startdag staan er heel wat competitie en oefenwedstrijden gepland waarvan je kan komen genieten. Hieronder vind je het voorlopig wedstrijd schema (wijzigingen nog mogelijk)

Digitaal wedstrijd formulier

Bovenstaande wedstrijden zullen ook voor het eerst gebruik maken van het digitaal wedstrijd formulier. Alle ploegbegeleiders en tafel officials ontvingen reeds een uitnodiging om een opleiding te volgen rond het DWF en er waren heel wat aanwezigen op deze cursus momenten. Mocht je de opleiding toch gemist hebben, dan zijn de oefenwedstrijden het ideale moment om het toch nog te leren. We hopen dan ook op een voltallige medewerking en een aangename taakverdeling tijdens de wedstrijden.

Infosessies voor de jeugdploegen

Naast de wedstrijden worden er voor de ouders van de jeugdspelers tevens informatiesessies georganiseerd. Deze informatie sessies zijn dit jaar ploeg specifiek, waar zowel de informatie van het bestuur, de jeugdcel als de specifieke ploeg afspraken met de coach aan bod gaan komen. Deze informatie sessies vinden plaats op volgende tijdstippen en locaties:

De Limburg Lizards hebben een aparte informatie sessie op 7 september, hierover wordt later nog gecommuniceerd.

Foto´s en tenue

Omdat de competitie reeds begonnen is, zal er dit jaar geen pasmoment en algemene fotoshoot plaatsvinden tijdens de startdag. In plaats daarvan komen onze fotografen langs tijdens één van de eerste thuiswedstrijden om de spelers individueel en per ploeg in beeld te brengen.

Startdag