Eindejaarsactie- 19 December 2020

Met de eindejaarsdagen in zicht, sluiten we binnenkort met zijn allen een bijzonder bizar jaar af. Wij geloven alvast in een kleinschalig knallend feestje. Iedereen in zijn of haar kot. Gezellig tafelend om er het beste van te maken. En vooral: plannen smeden om in 2021 - eens we dat stomme virus de baas zijn - ons sociaal leven weer op te pakken.

Maar eerst nog 2020 vaarwel zeggen. En naar goede gewoonte bieden we vanuit Basketbalclub Lummen weer een smakelijk assortiment kwaliteitswijnen en ander lekkers aan. Deze keer werken we samen met ad Bibendum uit Sint-Truiden, De Kaarskesprocessie Leonidas uit Lummen en Ekofib uit Antwerpen.

Zij hebben voor ons een mooi aanbod samengesteld waarmee we de eindejaarsdagen toch nog gezellig kunnen maken.

Hoe bestellen

Bestel je voor privé gebruik? Vul dan gewoon onderstaande bestel formulier in om je bestelling door te geven. Na het ingeven van je bestelling kan je betalen via Bancontact of via je krediet kaart. Cash betalingen zijn nog steeds niet mogelijk wegens de geldende corona maatregelen. Enkel betaalde bestellingen zullen aanvaard worden.

Bestel je voor zakelijk gebruik, bvb als relatiegeschenk, en heb je een factuur nodig? Stuur dan je bestelling per email naar secretariaat@basketlummen.be.

Je kan bestellen tot 16 December, nadien zijn bestellingen echt niet meer mogelijk.

Afhaal moment

We voorzien opnieuw een corona proof afhaal moment op zaterdag 19 December tussen 10 en 12u. Dit is het weekend voor Kerstmis zodat de pralines nog lekker vers zijn tijdens de feestdagen. Dit afhaal moment zal opnieuw het protocol volgen dat we bij de afhaal eetdag gebruikt hebben. Print dus de bevestiging van je bestelling af en kom dan met de wagen naar het afhaalpunt aan sporthal De Vijfsprong tussen 10 en 12u om je bestelling op te pikken.

Voor de zakelijke bestellingen kan apart een afspraak gemaakt worden voor de levering, zodat je de producten nog tijdig bij je zakelijke relaties kan krijgen.

Vragen

Moest je problemen ondervinden met je online betaling, of heb je een andere praktische vraag over je bestelling, dan kan je steeds contact opnemen met secretariaat@basketlummen.be.