Eindejaarsactie- 22 December 2021

De eindejaarsdagen komen weer in zicht.

Wij kijken er alvast naar uit om het jaar af te sluiten en daar horen uiteraard heerlijke bubbels en wijnen bij.

Vanuit Basket Lummen bieden we ook dit jaar graag enkele kwaliteitswijnen aan.

Hiervoor werken we samen met ad Bibendum Fine World Wines uit Sint-Truiden en De Kaarskesprocessie Leonidas uit Lummen.

Samen hebben wij een mooi assortiment samengesteld waamee de smaakpapillen van elke wijn- en chocolade liefhebber geprikkeld worden.

Wil je graag een beschrijving van elke wijn, dan kan je deze vinden in onze brochure.

De opbrengst van de verkoop geeft ons als club de mogelijkheid om verder te investeren in de toekomst en jullie hebben alvast wat lekkers op de feesttafel!

Nu al bedankt voor jullie inzet en verkoop!

Hoe bestellen

Bestel je voor privé gebruik? Vul dan gewoon onderstaande bestel formulier in om je bestelling door te geven.

Na het ingeven van je bestelling kan je betalen via Bancontact of via je krediet kaart. Tevens kan je het bedrag overschrijven op rekening van de club: BE16 3630 4262 5274 met vermelding voor en achternaam zoals op de bestelling. Cash is niet mogelijk.

Enkel betaalde bestellingen zullen aanvaard worden.

Bestel je voor zakelijk gebruik, bvb als relatiegeschenk, en heb je een factuur nodig? Stuur dan je bestelling per email naar secretariaat@basketlummen.be.

Je kan bestellen tot 20 December, nadien zijn bestellingen echt niet meer mogelijk.

Afhaal moment

We voorzien opnieuw een corona proof afhaal moment op woensdag 22 December tussen 17 en 20u. Dit is net voor Kerstmis zodat de pralines nog lekker vers zijn tijdens de feestdagen.

Dit afhaal moment zal opnieuw het protocol volgen dat we bij eerdere afhaalmomenten gebruikt hebben. Print dus de bevestiging van je bestelling af en kom dan met de wagen naar het afhaalpunt aan sporthal De Vijfsprong tussen 17 en 20u om je bestelling op te pikken.

Voor de zakelijke bestellingen kan apart een afspraak gemaakt worden voor de levering, zodat je de producten nog tijdig bij je zakelijke relaties kan krijgen.

Vragen

Moest je problemen ondervinden met je online betaling, of heb je een andere praktische vraag over je bestelling, dan kan je steeds contact opnemen met secretariaat@basketlummen.be.